Handige weetjes voor je vakantie

Sunny Beach is de laatste tien jaar uitgegroeid tot een van de populairste bestemmingen van Europa voor vele jongeren. Dit komt voornamelijk doordat het vanuit het niets is opgezet speciaal voor het toerisme. Jongeren beleven voornamelijk door het uitgaansleven een onvergetelijk vakantie op dit Bulgaarse stukje land. Toch komen er ook zeker een aantal risico’s met zich mee bij een vakantie in Sunny Beach Bulgarije. Het is verstandig om hier alert op te zijn en al helemaal wanneer je een flinke slok alcohol achter de kiezen hebt.

Jaarlijks zijn vele jongeren in Sunny Beach de dupe van criminaliteit wat simpel te voorkomen is. Denk daarom bij alles goed na wat je doet. Wanneer je bijvoorbeeld ’s nachts terug loopt naar je accommodatie wordt het vaak aangeraden om niet alleen terug te lopen. Vooral wanneer je ver buiten het centrum verblijft. Zit je hotel of appartement aan of in de buurt van de Flowerstreet dan kun je gerust alleen terug lopen. Daarnaast moet je onderweg ook niet snel even wildplassen. Er zijn overal wel Bulgaren te vinden die dit niet tolereren en waar je geen ruzie mee wilt hebben. Zij laten je op zo’n moment direct contant geld betalen om je weer verder te laten gaan. In principe net als in Nederland wanneer je een boete krijgt, alleen moet je het hier gelijk contact betalen of als je geen geld hebt, heb je kans op een paar vervelende tikken.

Daarnaast dien je ’s nachts niet naar het strand te gaan en je niet mee laten lokken door prostituees. Zij zijn er namelijk op uit om je portemonnee te pakken wanneer ze op de knieën gaan of je telefoon. Ook lopen er kinderen die je fruit willen  verkopen en dit in je handen proberen te drukken. Pak dit fruit niet aan, omdat ze er een erg hoge prijs voor vragen en je dan verplicht bent om te betalen. Als je hier op vakantie gaat, wordt het aangeraden om een appartement in Sunny Beach in het centrum. Dit scheelt je daarnaast sowieso veel lopen nadat je je hebt klaar gemaakt om te gaan stappen of na het uitgaan om weer terug bij je bed te komen.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: video games | Thanks to Weihnachtsgeschenke Ideen, SUV and game videos