Uitgaan Sunny Beach

Het uitgaan in Sunny Beach staat gegarandeerd voor een vakantie vol met feest avonden.
In het centrum van Sunny Beach, maar ook langs de boulevard vind je een groot aanbod van gezellige cafe’s tot echte clubs en discotheken. De Flowerstreet is de straat waar het allemaal gebeurd. House muziek, schuimparty’s en hollandse feestcafe’s, je vind het allemaal op Sunny Beach.

De eerste avond staat vaak de kroegentocht op het programma. Deze kroegentocht brengt je langs de beste clubs en de gezelligste cafe’s. Op de stranden draaien ook allerlei dj’s. Dit is tijdens een vakantie op Sunny Beach natuurlijk ook een aanrader.

Het aanbod aan cafe’s, kroegen, clubs en discotheken is natuurlijk enorm, maar waar moet je dan naar toe. De volgende mag je dan ook niet missen.

Slam!Cafe Sunny Beach
Het Slam!Cafe is niet te missen in de Flowerstreet. In het Slam!Cafe heb je de keuze uit verschillende cocktails, een echt hollands biertje en andere diverse drankjes. De muziek die in het Slam!Cafe gedraaid wordt, zijn voornamelijk de populaire top 40 hits. Het personeel is Nederlands en je betaald geen entree.

Den Glade Viking
Den Glade Viking is een mega discotheek aan de Flowerstreet in Sunny Beach. Het is een Skandinavische discotheek die als slogan heeft ‘The only place where it is allowed to dance naked on the bar’. Deze slogan zegt natuurlijk al voldoende. In deze bekende discotheek is er plek voor 3000 man en er draaien geregeld bekende dj’s.

Heineken House
In het centrum van Sunny Beach ligt deze bekende feestkroeg. Deze feestkroeg is voornamelijk op Neerlanders georienteerd. In het Heineken House worden verschillende muziekstylen geraaid, van top 40 hits tot hardstyle. Nederlandse reisorganisaties die jongerenreizen organiseren, verzamelen vaak bij het Heineken House om informatie te verschaffen en het Heineken House is vaak het begin punt van de bekende kroegentocht.

The Flying Dutchman
The Flying Dutchman staat bekend als één van de leukste party en beachbar van Sunny Beach. Deze bekende bar heeft een unieke ligging aan de hoofdboulevard op het strand. Zo kan je overdag chillen aan het strand en ’s avonds is het de plek voor de vetste parties. De dj’s in The Flying Dutchman zorgen ervoor dat alle muziekstylen voorbij komen. The Flying Dutchman is zeker een bezoekje waard en er wordt geen entree gevraagd.

Na het uitgaan is er vaak nog de behoefte aan een lekkere snack of een zak patat. Hier is in Sunny Beach ook genoeg keuze. Dutchy is de bekende Nederlandse snackbar in Sunny Beach waar je de bekende frikandel of een lekker patatje kan halen.

Powered by WordPress | Designed by: video games | Thanks to Weihnachtsgeschenke Ideen, SUV and game videos